Türkçe
 
 
 
FRANCOLA YEŞİL ............... EKMEKLİK BUĞDAY UNU FRANCOLA MAVİ ............... EKMEKLİK BUĞDAY UNU

Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Rutubet ...........................................% 14 max
Kül ..................................................% 0.70-0,80
Protein ............................................% 12-12.5
Gluten .............................................% 29-31
1. Sedim .........................................43-45
Gecikmeli Sedim ............................50-55
Su Kaldırma ...................................% 61
Stabilite ..........................................8 dk min.
Yumuşama Derecesi ......................70 B.U
Uzayabilirlik ................................... 160 mm
Hamurun Maksimum Direnci..........550-650 BU

Tat ve Koku Kendine Özgü Tat ve Kokuda
Renk ve Görünüş Kendine Özgü renk ve görünüşte
Ambalaj Şekli 50, 25, 10 kg pp çuval
veya 5,10 kg kraft torba
Kullanıldığı Alanlar
Her çeşit ekmek ve unlu mamuller yapımında kullanılır.
Yapısal Özellikleri
Her türlü ürün imalatı için özel buğday paçalı ile
hazırlanmış olması
Ekmek adetinin fazla alınması
Ekmek iç yapısı homojen ince gözenekli ve
ekmek kabuğunun ince olması
Kuvvetli olmasına karşın kolay yoğurabilmesi
Kolay bıçak açma

Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Rutubet ........................................... % 14 max
Kül .................................................. % 0.70-0.80
Protein ............................................ % 12
Gluten ............................................. % 28-30
1. Sedim ......................................... 40-43
Gecikmeli Sedim ............................ 45-50
Su Kaldırma .................................... %60
Stabilite .......................................... 7 dk min.
Yumuşama Derecesi ...................... 80 B.U
Uzayabilirlik .................................... 150 mm
Hamurun Maksimum Direnci...........500-600 BU

Tat ve Koku Kendine Özgü Tat ve Kokuda
Renk ve Görünüş Kendine Özgü renk ve görünüşte
Ambalaj Şekli 50, 25, 10 kg pp çuval
Kullanıldığı Alanlar
Her çeşit ekmek özellikle Karadeniz tipi ekmek
üretiminde kullanılır.
Yapısal Özellikleri
Karadeniz tipi ekmek için özel buğday paçalı ile hazırlanmıştır.
Ekmek iç yapısı ince gözenekler ve homojen yapıda olması
Geç bayatlama
Kolay yoğrulması ve düzgün bıçak açıyor olması

 
VALA ..................................... EKMEKLİK BUĞDAY UNU EKTAŞ HARD FLOUR ............... ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU
Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Rutubet ...........................................% 14 max
Kül ................................................. % 0.70-0.80 max
Protein ........................................... % 11.5-12
Gluten ............................................ % 26-28
1. Sedim .........................................38-40
Gecikmeli Sedim ............................40-45
Su Kaldırma ................................... % 58
Stabilite ..........................................6 dk Min.
Yumuşama Derecesi ......................90 B.U
Uzayabilirlik ....................................170 mm
Hamurun Maksimum Direnci ........ 400-500

Tat ve Koku Kendine Özgü Tat ve Kokuda
Renk ve Görünüş Kendine Özgü renk ve görünüşte
Ambalaj Şekli 50, 25 kg pp çuval
Kullanıldığı Alanlar
Her çeşit ekmek ve özellikle francala tipi ekmek `lavaş`
yapımı için uygundur.
Yapısal Özellikleri
Hamurun kolay yoğrulması
Çok iyi bıçak açma
Elastik yapısından dolayı rahat lavaş yapılması
Kabukta yırtılma ve çatlama olmaması
Uzun süre fermantasyonlarda hamurda
deformasyon olmaması
Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Rutubet ........................................... % 14 max
Kül ...................................................% 0.60 max
Protein ............................................ % 14
Gluten ..............................................% 32-34
1. Sedim ......................................... 45-50
Gecikmeli Sedim .................. .......... 50-55
Su Kaldırma .................................... % 63
Stabilite .......................................... 16 dk Min.
Yumuşama Derecesi ............... .... .. 25 B.U
Uzayabilirlik ................................ .... 165-170 mm
Hamurun Maksimum Direnci........... 700-750 BU

Tat ve Koku Kendine Özgü Tat ve Kokuda
Renk ve Görünüş Kendine Özgü renk ve görünüşte
Ambalaj Şekli 50, 25 kg pp çuval, 5,10,25 kg kraft
torba veya 50 kg bezçuval
Kullanıldığı Alanlar
Her çeşit ekmek, çapati, hamburger, pizza, pohaça ve
unlu mamuller yapımında kullanılır.
Yapısal Özellikleri
Kolay işlenebilirlik
Mükemmel hacim ve elastikiyet
Daha fazla ürün elde edilmesi
Büyük hacimli ekmeklerde fermantasyon sırasında
hamur deformasyonu olmaması
EKTAŞ SEMİ HARD FLOUR...... ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU EKTAŞ SOFT FLOUR..................... ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU
Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Rutubet ........................................... % 14 max
Kül .................................................. % 0.60 max
Protein ............................................ %12
Gluten ............................................. % 28-30
1. Sedim ......................................... 40-45
Gecikmeli Sedim ............................ 50-55
Su Kaldırma .................................... %62
Stabilite .................................... ..... 11 dk Min.
Yumuşama Derecesi ...................... 40 B.U
Uzayabilirlik .................................... 155-160 mm
Hamurun Maksimum Direnci...........550-600 BU

Tat ve Koku Kendine Özgü Tat ve Kokuda
Renk ve Görünüş Kendine Özgü renk ve görünüşte
Ambalaj Şekli 50, 25 kg pp çuval, 5,10,25 kg kraft
torba veya 50 kg bezçuval
Kullanıldığı Alanlar
Her çeşit ekmek, noodle, çapati ve unlu mamuller
yapımında kullanılır.
Yapısal Özellikleri
Her türlü ürün imalatı için özel buğday paçalı ile
hazırlanmış olması
Ekmek adetinin fazla alınması
Kuvvetli olmasına karşın kolay yoğurabilmesi
Ekmek iç yapısı homojen ince gözenekli ve ekmek
kabuğunun ince olması
Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Rutubet ........................................... % 14 max
Kül ...................................................% 0.60 max
Protein ............................................ %10
Gluten ............................................. % 23-25
1. Sedim ......................................... 25-30
Gecikmeli Sedim .................... ....... 25-30
Su Kaldırma .................................... %60
Stabilite .......................................... 3 dk Min.
Yumuşama Derecesi ............. ........ 120 B.U
Uzayabilirlik .................................... 150-155 mm
Hamurun Maksimum Direnci..... .... 200-250 BU

Tat ve Koku Kendine Özgü Tat ve Kokuda
Renk ve Görünüş Kendine Özgü renk ve görünüşte
Ambalaj Şekli 50, 25 kg pp çuval, 5,10,25 kg kraft
torba veya 50 kg bezçuval
Kullanıldığı Alanlar
Her türlü bisküvi, noodle ve gofret yapımı
üretimlerinde kullanılır.
Yapısal Özellikleri
Kolay işlenebilirlik
Mükemmel renk ve lezzet
Daha fazla ürün elde edilmesi
Bisküvi ve gofret yapımına uygun olarak gevrek yapıda
mükemmel ürün verir.
EKTAŞ TAM BUĞDAY UNU..... ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU EDEBALİ UN................................................. ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU
Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Rutubet ........................................... % 14 max
Kül ...................................................% 1,5 max
Protein .............................................% 15
Gluten ..............................................% 32-34
1. Sedim ..........................................35-40
Gecikmeli Sedim ............................ 45-50
Su Kaldırma .................................... %65
Stabilite ...........................................10 dk Min.
Yumuşama Derecesi ...... ................ 60 B.U
Uzayabilirlik ..................................... 145-150 mm
Hamurun Maksimum Direnci........... 550-600 BU

Tat ve Koku Kendine Özgü Tat ve Kokuda
Renk ve Görünüş Kendine Özgü renk ve görünüşte
Ambalaj Şekli 50, 25 kg pp çuval, 5,10,25 kg kraft
torba veya 50 kg bezçuval
Kullanıldığı Alanlar
Fırınlarda ve evlerde köy ekmekleri ve bu tip doğal unlu mamüllerin üretimlerinde kullanılır.
Yapısal Özellikleri
Hazmı kolaylaştırır. Sindirimi düzenler
Midede şişmesi ile tokluk hissi verir
İçerdiği polisakkaritlerden dolayı şekeri düzenler
Sağlınızı ve formunuzu korur
Vücudumuzda daha az yağ depolanmasını sağlar
Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Rutubet ........................................... % 14 max
Kül ................................................ . % 0.60 max
Protein ............................................ % 13
Gluten ............................................. % 32-34
1. Sedim ......................................... 55
Gecikmeli Sedim ..................... ....... 55-60
Su Kaldırma .................................... % 63
Stabilite .......................................... 12 dk Min.
Yumuşama Derecesi ....................... 30 B.U
Uzayabilirlik ..................................... 175-185 mm
Hamurun Maksimum Direnci........... 650-750 BU

Tat ve Koku Kendine Özgü Tat ve Kokuda
Renk ve Görünüş Kendine Özgü renk ve görünüşte
Ambalaj Şekli 50, 25 kg pp çuval, 5,10,25 kg
kraft torba veya 50 kg bezçuval
Kullanıldığı Alanlar
Her türlü ekmek yapımı ve hamburger, poğaça, pizza,
sandviç ekmeği ve tost ekmeği yapımında kullanılır.
Yapısal Özellikleri
Kolay işlenebilirlik
Mükemmel hacim ve elastikiyet
Daha fazla ürün elde edilmesi
Büyük hacimli ekmeklerde fermantasyon sırasında
hamur deformasyonu olmaması
RAMADAN UN.............................. ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU UN LİFE............................................................... TİP 550 BUĞDAY UNU
Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Rutubet ........................................... % 14 max
Kül .................................................. % 0.60 max
Protein ............................................ % 13
Gluten ............................................. % 32-34
1. Sedim .............................. .......... 55
Gecikmeli Sedim ............................ 55-60
Su Kaldırma .................................... % 63
Stabilite .......................................... 12 dk Min.
Yumuşama Derecesi .................. .... 30 B.U
Uzayabilirlik ........................ ............ 175-185 mm
Hamurun Maksimum Direnci........... 650-750 BU

Tat ve Koku Kendine Özgü Tat ve Kokuda
Renk ve Görünüş Kendine Özgü renk ve görünüşte
Ambalaj Şekli 50, 25 kg pp çuval, 5,10,25 kg
kraft torba veya 50 kg bezçuval
Kullanıldığı Alanlar
Her çeşit açkı olarak kullanılan ürünlerde, baklava, börek yapımında ve pasta, poğaça, kek, kurabiye yapımında kullanılır.
Yapısal Özellikleri
Kolay işlenebilirlik
Mükemmel hacim ve elastikiyet
Daha fazla ürün elde edilmesi
Büyük hacimli ekmeklerde fermantasyon sırasında
hamur deformasyonu olmaması
Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Rutubet ........................................... % 14 max
Kül .................................................. % 0.60 max
Protein ............................................ %12
Gluten .................................... ........ % 30-32
1. Sedim ......................................... 35-40
Gecikmeli Sedim ............................ 45-50
Su Kaldırma .................................... %63
Stabilite ............................. ............ 18 dk Min.
Yumuşama Derecesi ....................... 70 B.U
Uzayabilirlik .................................... 175-185 mm
Hamurun Maksimum Direnci............ 400-450 BU

Tat ve Koku Kendine Özgü Tat ve Kokuda
Renk ve Görünüş Kendine Özgü renk ve görünüşte
Ambalaj Şekli 50, 25 kg pp çuval, 5,10,25 kg kraft
torba veya 50 kg bezçuval
Kullanıldığı Alanlar
Her türlü pide yapımı üretimlerinde kullanılır.
Yapısal Özellikleri
Kolay işlenebilirlik
Mükemmel renk ve elastikiyet
Daha fazla ürün elde edilmesi
Büyük hacimli pidelerde fermantasyon sırasında hamur
deformasyonu olmaması
   
     
Copyright © ektas.com.tr 2010 Tüm Hakları Saklıdır
E-posta : info@ektas.com.tr
   
Designed by H. Can Yazici www.ionisus.com